Klanten over BTA

“Bij de bouw van ons nieuwe huis in 2011 heb jij, Gijsbert, de bouwbegeleiding voor ons verzorgd. Wij vonden je begeleiding erg prettig, zowel wat de communicatie betreft als vanwege je deskundigheid. Zelfs de aannemer, die aanvankelijk nogal sceptisch was, heeft jouw betrokkenheid als zeer positief ervaren. Wij zullen je zeker aanraden bij anderen die een woning, bedrijfshal of ander gebouw willen realiseren.”

Fam. B. ter Wielen, Kesteren

“Gijsbert van Roekel heeft voor ons een aantal projecten opgepakt die geen uitstel konden velen. De samenwerking was heel plezierig. We hadden een klik, begrepen elkaar en hadden aan een half woord genoeg. Gijsbert is van het type dat niet moeilijk doet, maar gewoon oppakt wat er gedaan moet worden. Het eindresultaat van zijn inspanningen was wat we ervan verwachtten.

Waarom anderen met hem in zee zouden moeten gaan? Omdat Gijsbert een prettige persoonlijkheid heeft en veel expertise op zijn vakgebied. Hij weet waar hij over praat. Verder is zijn prijs-kwaliteitsverhouding prima. Als laatste noem ik graag zijn communicatie, zijn rapportage: Gijsbert houdt je uitstekend op de hoogte. Het is goed te merken dat hij gestructureerd werkt.”

John Smith, facilitair manager van het Van Lodenstein College

“Voor het bouwen van ons nieuwe huis kwamen we in contact met Gijsbert van Roekel. Hij heeft ons in het hele proces begeleid, tot en met de oplevering aan toe. Wij hebben Gijsbert leren kennen als iemand die vertrouwen wekt, goed communiceert, overlegt in een prettige sfeer en open en eerlijk optreedt. Verder luistert hij goed naar de wensen van de klant, kan hij zich goed inleven in de ander, handelt hij slagvaardig en voortvarend en beschikt hij over een grote deskundigheid. Gijsbert heeft ons het gevoel gegeven dat we samen ergens naartoe werkten!”

Fam. J.P.C. Olivier, Veenendaal

“Wij hebben een vastgoedportefeuille met 15 kantoorpanden. Een leegstaand kantoorpand in Huizen (NH) willen we transformeren naar circa 20 appartementen, die we vervolgens in eigen beheer gaan verhuren. Wij zijn bij Gijsbert van Roekel terechtgekomen via een makelaar die goede ervaringen had met bta veenendaal.

Gijsbert is zeer creatief in ruimtelijk opzicht. Voor wat eerst een moeilijk in te delen gebouw leek, ligt er nu een zeer geslaagde indelingsvariant. Tevens heeft Gijsbert verfrissende ideeën voor de buitenzijde geopperd. Er worden nu grote balkons mee-ontworpen in het herontwikkelingsplan.

Gijsbert is erg prettig in de samenwerking. Zo houdt hij niet koppig vast aan zijn eigen ideeën, maar staat hij open voor suggesties. Ik raad anderen van harte aan om bta veenendaal bij hun plannen te betrekken.” ”

Anne Drent, Veluwsche Opstallen Combinatie B.V. te Epe

“Toen wij ons huis gingen kopen, zochten wij een betrouwbare partner. Iemand die aan onze kant stond, met ons meekeek, ons kon adviseren maar ons ook werk uit handen kon nemen. Dat werd Gijsbert van Roekel, van bta veenendaal.

Gijsbert verzorgde een bouwrapport over het te kopen huis, inclusief een kostenraming voor alles wat er gebeuren moest. We wilden namelijk, als jonge huizenkopers, niet voor verrassingen komen te staan. Verder maakte hij de bouwkundige tekeningen en regelde de omgevingsvergunning. Ook onderhandelde hij voor ons met de aannemer en verzorgde hij het bouwtoezicht. Als er iets spaak liep, dan zorgde Gijsbert er altijd voor dat het probleem opgelost werd.

Het kopen van het huis, het feit dat de hele kap eraf moest... dat was al met al toch een stressvolle situatie. Maar Gijsbert was er altijd voor ons en kwam voor onze belangen op. Vriendelijk en rustig, professioneel en zakelijk. Als klant hoefden wij ons geen zorgen te maken. Erg prettig.

Als we in de toekomst een ander huis gaan kopen, nemen we Gijsbert graag weer in de arm.”

Jan Peter van der Hoeve & Elsbeth de Jong, Zutphen

“Voor de verbouw van onze zolder hadden we een aannemer nodig. Om die te kunnen selecteren, moesten we vergelijkbare aanbiedingen krijgen. Gijsbert van Roekel heeft daarom voor ons het aanbestedingsdocument geschreven, het bestek voor de meedingende aannemers.

Gijsbert zette niet klakkeloos op papier wat wij van hem vroegen, maar dacht met ons mee en gaf advies. Over het al dan niet vervangen van het dak bijvoorbeeld, over bepalingen rondom het overstek van een goot en over aanpassingen waarvoor wel of geen vergunning nodig was. Gijsbert maakte ook een 3D-model voor ons, waarin hij liet zien hoe modificaties aan het huis er in de praktijk uit zouden komen te zien. Daarbij hield hij scherp in de gaten dat het huis niet ‘uit model’ zou raken. Gijsbert is een tekenaar die ook de hamer in de hand heeft gehad. Hij heeft zelf in de bouw en verbouw gewerkt, en dat merk je in zijn pragmatische oplossingen. Als Gijsbert iets voor je tekent, dan weet je zeker dat het uitvoerbaar is.

Ik kan Gijsbert van harte aanbevelen aan iedereen die verbouwplannen heeft. Niet alleen vanwege zijn kennis en kunde, maar ook vanwege zijn betrouwbaarheid: hij zegt wat hij doet en hij doet wat hij zegt. Verder beveel ik Gijsbert graag aan omdat hij zo’n innemende, warme persoon is. Het gaat Gijsbert niet om de lijntjes op papier, maar om het realiseren van de dromen en wensen van mensen. Bij ons is dat zeker gelukt.”

Fius van Laar, Rhenen