Over bta veenendaal

Over bta veenendaalBouwkundig teken- en adviesbureau Veenendaal, kortweg bta veenendaal, adviseert over en begeleidt bij de realisatie van grote en kleine bouwprojecten. klanten zijn zowel particulieren als bedrijven en organisaties.

Of u nu een woning of bedrijfspand wilt bouwen of uw badkamer wilt verbouwen: wij adviseren, ontwerpen, tekenen en realiseren alles voor u. Wij verzorgen ook de benodigde vergunningen van de gemeente of, als dat nodig is, de wijziging/ontheffing van het bestemmingsplan.

Heeft u hulp nodig bij de selectie van de aannemer? Ook daarvoor kunt u bta veenendaal inzetten. Verder bieden wij bouwbegeleiding aan en verzorgen wij de oplevering. Uiteraard kunt u ook een enkel onderdeel van ons dienstenpallet door ons laten uitvoeren.

Wilt u met ons kennismaken? Wij ook met u!

Bel voor een afspraak

Gijsbert van Roekel is eigenaar van Bouwkundig teken- en adviesbureau Veenendaal: bta veenendaal. Hij combineert praktische ervaring met technische kennis en kunde.

“Ik begon mijn loopbaan als timmerman”, aldus Van Roekel. “Daarna werd ik werkvoorbereider bij een aannemer en weer later projectleider bij een architectenbureau.” Verder volgde hij technische opleidingen, zodat hij een allround bouwkundig adviseur werd die alles weet van ontwerpen, bouwen en constructie-technische eisen.

Van Roekel spreekt de taal van aannemers, architecten en gemeentes. Reuze handig, omdat hij voor klanten het hele traject van advies tot ontwerp, vergunning en bouwbegeleiding uitvoert. “Bovendien ben ik volstrekt onafhankelijk. Ik zit dus niet vast aan bepaalde samenwerkingspartners. Dat maakt dat ik mijn klanten oprecht kan adviseren en de keuzes kan bieden die het beste passen bij hun persoon, budget en wensenpakket.”