Fijn wonen. Zeker na de verbouwing

De verbouwing van uw woning kan u veel woongenot opleveren. Meer leefruimte bijvoorbeeld, vanwege de aanbouw of dakkapel. Extra lichtinval door een schuifpui, dakraam of het doorbreken van een muurtje. Of een prettiger wooncomfort, door vloerverwarming en muurisolatie. Maar zeg eens eerlijk: ziet u een beetje op tegen de verbouwing? Dat kunnen we ons best voorstellen, hoor, maar het hoeft niet.

Alles geregeld

Bij bta veenendaal voelen we ons helemaal thuis is in de wereld van bouwers, architecten en gemeente. We organiseren en coördineren dan ook graag de verbouw van uw huis of kantoor. Van A tot Z, of voor een gedeelte. Wij zorgen ervoor dat de verbouwing uw dagelijks leven zo kort en zo weinig mogelijk verstoort, zodat u snel kunt genieten van het resultaat.

Dit kunnen wij voor u doen:

Bouwadvies | Bent u er nog niet helemaal uit wat er kan, mag of moet? Dan adviseren we u graag over de (bouwkundige) mogelijkheden, restricties en regels.

Technisch tekenen | Ziet u al voor u hoe het moet worden? Dan maken wij voor u de technische tekening, zodat u daarmee een vergunning kunt aanvragen bij de gemeente.

Bestek opstellen | Wilt u de aannemer duidelijk maken wat er van hem verwacht wordt? In een bestek staat alles tot in detail uitgewerkt. Handig voor de aansturing in het werk, maar ook voor het aanvragen van een offerte.

Selectie van (onder)aannemer | Wordt u wijs uit de verschillende offertes van aannemers, loodgieters, schilders en andere werklui? Dat is best lastig als u hun jargon, werkwijze en materialen niet kent. Wij helpen u graag om de best passende keuze te maken.

Bouwbegeleiding | Wanneer u bta veenendaal inhuurt voor de bouwbegeleiding, heeft u zelf nergens omkijken naar. Hooguit vragen wij u af en toe of u optie A of optie B kiest. Als opzichter beleggen we regelmatig bouwvergaderingen met de aannemer. Daarnaast controleren we zijn werk en dat van de onderaannemers. Zo kunnen we in een vroeg stadium bijsturen, als dat nodig mocht zijn. En u heeft de zekerheid dat alles goed en naar uw wensen gebeurt.

Lees hoe klanten ons ervaren of bel direct voor een afspraak.

Neem contact op

Woningaanpassing voor senioren en minder validen

Het beleid van de overheid is erop gericht om ouderen langer thuis te laten wonen. Om dat comfortabel en veilig te kunnen doen, zijn er soms aanpassingen nodig in de woning. Dat geldt ook voor minder validen, natuurlijk. Denk aan een aangepaste badkamer, of een slaapvoorziening beneden zodat mensen de trap niet meer op hoeven. Bij bta veenendaal hebben we vaker met dat bijltje gehakt. Wij overleggen voor u met de gemeente/het WMO-loket en maken de benodigde bouwkundige tekeningen. Indien nodig, dienen we een aanvraag in voor een omgevingsvergunning. En als u dat wilt, verzorgen we de complete begeleiding van de verbouwing, tot en met de oplevering.

Quickscan

Wilt u een woning kopen en die (al dan niet vanwege achterstallig onderhoud) gelijk verbouwen? Zoekt u mogelijkheden om uw huidige woning aan te passen aan uw wensen? Of denkt u erover een kavel te kopen en daarop nieuwbouw te plegen? Dan wilt u vast snel een idee krijgen van de bouwtechnische mogelijkheden, de kosten en de mogelijkheden binnen de geldende wet- en regelgeving.

In dit soort gevallen kan bta veenendaal een Quickscan doen. Daaruit rolt een rapport met alle informatie die u nodig heeft. Bent u makelaar? Dan kunt u het Quickscan-rapport ook gebruiken bij de onderhandelingen, als het een gebouw met achterstallig onderhoud betreft.